Asiakas voidaan ohjata toimintaterapiaan esimerkiksi terveyskeskuksessa/perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa todetun, toimintakyvyn rajoitteen vuoksi.

Toimintaterapiaan on mahdollista saada maksusitoumus omasta kunnasta, sairaanhoitopiiriltä, Kelasta (Kansaneläkelaitos) tai vakuutusyhtiöltä.  Kunnan korvattavasta toimintaterapiasta (maksusitoumuksen myöntämisestä) päättävät useimmissa kunnissa kuntoutustyöryhmät. Esimerkiksi lastenneuvola, kouluterveydenhuolto, työterveyshuolto tai perusterveydenhuolto ohjaavat toimintaterapian tarpeet kuntoutustyöryhmän käsittelyyn.

Asiakas voi hakeutua toimintaterapiaan myös oma-aloitteisesti ja maksaa kuntoutuksensa itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi toteuttaa Kelan korvaamaa yksilötoimintaterapiaa sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP:n) maksusitoumusalueen yksilö- ja ryhmätoimintaterapiapalveluita Pirkanmaan alueella alihankintana  Toimintaterapia Jaana Juholalle 1.1.2019-31.12.2020. 

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemellä on yksilötoimintaterapian toteuttamisesta Kelan sopimus vuodelle 2019. Eeva toteuttaa KELAn palveluntuottajana toimintaterapiaa 1.1.-31.12.2019 seuraavien kuntien alueilla: Akaa, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ruovesi, Tampere ja Vesilahti.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi (y-tunnus 2166705-8 )

Tampere, Teisko

Toimintaterapiaa toteutamme Pirkanmaan alueella, mm. Tampere, Kangasala, Orivesi, Pirkkala, Lempäälä, Ruovesi. Tarvittaessa mahdollisia alueita ovat myös Kuru, Mänttä-Vilppula, Nokia ja Ylöjärvi mikäli samalta alueelta tulee useampia asiakkaita.

Alihankintana tapahtuvaa toimintaterapiaa toteutamme myös: Akaan ja Valkeakosken alueilla.

Puhelinnumero: 040 3589827

Sähköpostiosoite: voimatassu@voimatassu.fi

Dia1

Ota rohkeasti yhteyttä!