Asiakas ohjautuu toimintaterapiaan esimerkiksi terveyskeskuksessa/perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa todetun, toimintakyvyn rajoitteen vuoksi.

Toimintaterapiaan saadaan yleensä maksusitoumus omasta kunnasta, sairaanhoitopiiriltä, Kelasta (Kansaneläkelaitos) tai vakuutusyhtiöltä.  Kunnan korvattavasta toimintaterapiasta (maksusitoumuksen myöntämisestä) päättävät useimmissa kunnissa kuntoutustyöryhmät.

Asiakas voi hakeutua toimintaterapiaan myös oma-aloitteisesti ja maksaa kuntoutuksensa itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemi toteuttaa Kelan korvaamaa yksilötoimintaterapiaa sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP:n) maksusitoumusalueen yksilö- ja ryhmätoimintaterapiapalveluita Pirkanmaan alueella alihankintana  Toimintaterapia Jaana Juholalle 1.1.2019-31.12.2020. 

Sopimusasiakkaiden (Kela ja PSHP sekä vakuutusyhtiöt) hinnat ovat aina sopimuskohtaisia ja perustuvat voimassa olevaan kilpailutukseen/hankintasopimukseen.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemellä on yksilötoimintaterapian toteuttamisesta Kelan sopimus vuodelle 2019. Eeva toteuttaa KELAn palveluntuottajana toimintaterapiaa 1.1.-31.12.2019.

Tmi Toimintaterapia Eeva Kahilaniemen kuluttajahinnasto on voimassa 27.6.2019 alkaen ja koskee uusia sopimuksia. Pidätämme itsellämme oikeuden hinnan muutoksiin. Terveydenhuollon palvelut ovat aina alv 0%.

Kuluttajahinnasto:

Toimintaterapia

Toimintaterapia vastaanottokäynti 45 min 72€

Toimintaterapia vastaanottokäynti 60 min 89€

Toimintaterapia kotikäyntilisä +50 % (alle 35 km edestakainen matka)

Toimintaterapia kotikäyntilisä +70% (36-70 km edestakainen matka)

Toimintaterapia kotikäyntilisä +100% (yli 71 km edestakainen matka)

Muut työt

Tutustumiskäynti toimintaterapiaan/toimintaterapeuttiin max. 30 min 55€

Tutustumiskäynti toimintaterapiaan/toimintaterapeuttiin max. 60 min 75€

Kotikäyntilisä 0-50 km edestakainen matka tutustumiskäynniltä +50% käyntihinnasta

Kuntoutuskoiran mukaan ottaminen terapiaprosessiin +6€/ kerta tai tunti

Ohjaus- ja neuvontakäynnit esimerkiksi päiväkotiin, kouluun tai hoitolaitokseen 60 min 115€ (minimilaskutus 2h, sisältää matkakulut alle 50 km edestakaiselle matkalle)

Ohjaus- ja neuvontakäynnit perheeseen (perheen itse maksaessa) 60 min 85€ + km-korvaus 0,43€/km yli 20km edestakaiselle matkalle

Puhelinkonsultaatio, ohjaus ja neuvonta alk. 30 min 56€

Lausunto/ terapiapalautteen kirjoittaminen 88€

Koulutuspalvelut kysy lisää Voimatassu -palveluiden puolelta!

Peruutukset

Perumaton käynti 56€ (alle 24 h tehty peruutus)

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti joko sähköpostitse voimatassu(at)voimatassu.fi tai puhelimitse 0403589827 ja saada tähän vastaus, jotta tieto peruutuksesta on tullut perille.