Voimavaunu on liikkuva tila, joka toimii myös liikkuvana terapiatilana toimintaterapeutti Eeva Kahilaniemen asiakastyössä. Voimavaunu on pieni 14 m2 työhuone, jossa on vain pyörät alla ja joka kulkee pakettiauton perässä sinne minne on tarve. Vaunusta löytyy pieni keittiö sekä wc-tilat.

Terapiatilana Voimavaunuun pystyy muokkaamaan pienen kotoisan terapianurkkauksen niin maja-askarteluille, keittiön kokkausharjoituksille kuin pöytätason työskentelyyn. Voimavaunu toimii loistavasti myös koira-avusteisen toimintaterapian tilana jos ulkona sataa tai on muuten pakkasta.

Voimavaunua on mahdollista hyödyntää Kelan yksilöasiakkaiden kanssa toimintaterapian toteuttamisessa. Pääasiallisesti toimintaterapiakäynnit toteutuvat kuitenkin entiseen tapaan asiakkaan omassa ympäristössä, kuten koulussa, päiväkodissa tai kotona.

Voimavaunuun on Voimatassun toimesta räätälöity myös erilaisia valmiita työpajoja ja paketteja. Luontohoivan palvelupaketit, jotka ovat tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan asiakkaiden tarpeisiin. Voit tilata vaunumme esimerkiksi hoivakodin, asumisyksikön tai lasten päiväkerhon pihalle. Toteutamme valmiit toiminnalliset luonto- ja taidetyöpajat eri asiakasryhmille Voimavaunua ja ympäristöä hyödyntäen.

Virkistäydy Voimavaunussa hyvinvointipajoissa voit vapamuotoisemmin nauttia luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä mukavasta yhdessä olosta itselle tärkeiden tyyppien kanssa.

Oman pienen työporukan työhyvinvointia silmällä pitäen olemme räätälöineet sinulle Voimavaunun toiminnalliset työpajat, joissa on sopivassa suhteessa huumoria, mukavaa yhdessä oloa, hyvää ruokaa sekä tärkeitä työhyvinvointiteemoja.

Etsitkö yrityksellenne tilaa pop up -tapahtumalle, messuille tai markkinoille mukaan otettavaksi? Tila, joka muokkaantuu yhtälailla niin pieneksi kahvilaksi, kokoustilaksi kuin kotimaisen designvaatefirman pop up myyntipisteeksi. Vuokraa Voimavaunu käyttöönne päiväksi tai viikoksi!

Majoitu Voimavaunussa ja nauti takkatulen loimusta missä ikinä oletkin. Voimavaunu on liikkuva tila, joka toimii loistavasti myös retkeilyssä ja majoituskäytössä.

Tervetuloa tutustumaan Voimavaunun toimintaan!